Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

ZAKELIJK

Basisscholen en kinderopvang

Cue-Motion verzorgd verschillende leuke, leerzame en creatieve projecten voor het basisonderwijs en de kinderopvang. Door middel van het verzorgen dansprojecten, -workshops en evenementen wordt er ingespeeld op de ontwikkeling van de kinderen. Het is namelijk bewezen dat dans de beste leeromgeving is voor een kind. Of het nu gebruikt wordt als ontspanning, ontwikkeling van de creativiteit of de motoriek. Dans is een geschikt instrument om te leren.

Taaldans® en Rekendans®

Leren door bewegen, de ideale combinatie voor peuters en kleuters. Als dansdocente ben ik de schakel binnen het onderwijs tussen leren en bewegen. Ik maak op maat gemaakte lessen binnen het thema waar de peuters en kleuters mee bezig zijn op zowel de basisschool als in de kinderopvang. Met concrete materialen, bewegen, zingen en swingen we erop los. Mail naar cuemotion@outlook.com voor een vrijblijvend gesprek of vul ons contactformulier in.

Dansprojecten

Dans biedt zoveel meer dan alleen bewegen. Kinderen laten ontwikkelen zich op vele fronten; o.a. op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief of op het vlak van zelfvertrouwen. Dans heeft het allemaal. Of het nu gaat om een losse workshop of een project van aan aantal lessen achter elkaar. Tijdens de lessen wordt gewerkt aan de ontwikkeling. De op maat gemaakte lessen worden afgestemd op een thema of onderwerp naar keuze. Gezellig samen dansen wij de sterren van de hemel!

Evenementen

Speciaal voor het basisonderwijs en de kinderopvang organiseer ik evenementen. Hoe fijn is het om dit uit handen te geven zodat u de focus kunt leggen op het voorbereiden, nakijkwerk en de administratie en documentatie van allerlei gegevens.

Evenementen moeten namelijk bijzonder zijn, mensen raken en in beweging brengen.

Cue-Motion organiseert uw evenement rondom bijvoorbeeld:

  • De Kinderboekenweek
  • Het Sinterklaasfeest
  • De Kerstviering
  • De Maandvieringen
  • Het Voorleesontbijt
  • Het Schoolreisje