Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

PARTICULIER

Particuliere workshops

Cue-Motion biedt zowel projecten als workshops aan. De projecten worden geïnitieerd vanuit verschillende samenwerkingen in de omgeving, zoals met een entertainmentbureau, vanuit een winkeliersvereniging of voor een zorginstelling. Projecten vinden gedurende een langere periode plaats op een vaste dag en uur in de week en eindigt met een uniek optreden. Workshops vinden eenmalig plaats.

Ook meedoen aan een van onze projecten? Houd dan onze Facebookpagina en Instagram in de gaten!

 

Dansfit 8+: Vrijdag 18:00 – 19:00 uur
Dansfit 12+: Vrijdag 19:00 – 20:00 uur (Bij tenminste 5 aanmeldingen)

Kerstproject

In een langer lopend project gericht op tieners werd er getraind voor een heus optreden. In de vorm van een parade werd er een dans ingestudeerd. De dansers kregen verlichting in de kostuums, dansten op magische muziek om uiteindelijk met al het publiek kerstbomen te ontsteken op het plein van Naaldwijk. Kortom, een magisch begin van de periode voor kerst.

Sinterklaasproject

Zo werd er in November 2019 gewerkt aan een Sinterklaasproject. In een kortlopende periode werd er in een klein gezelschap een simpele dans voorbereid. In het voorprogramma werd er samen met de kinderen op het Wilheminaplein  de dans voor Sinterklaas ingestudeerd. Uiteindelijk dansten en piet en Cue-Motion samen met het hele plein op het swingende nummer Swingelele.