Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Mijn droom wordt werkelijkheid.

“Dans werd voor mij een taal zonder gesproken tekst”

Als 4-jarig meisje kwam ik voor het eerst in aanraking met de magie van dans. Wekelijks oefende ik een choreografie, om vervolgens bij een optreden de sterren van de hemel te kunnen dansen. Dans werd voor mij een taal zonder gesproken tekst. Ik besloot dan ook auditie te doen voor een particuliere dansopleiding en werd na verschillende auditierondes aangenomen. Zo kon ik tijdens mijn middelbare school de dansopleiding combineren. Mijn passie voor dans werd tijdens de dansopleiding alleen maar vergroot, want ik kwam in aanraking met andere stijlen zoals Klassiek Ballet, Show-dans, Musical, Tapdans, Streetdance enzovoort.

Na het afronden van mijn MAVO en de particuliere dansopleiding startte ik met de opleiding MBO Artiest en Sociaal Cultureel Werker. Ook hier deed ik weer hele andere ervaringen op en kwam ik onder andere in aanraking met de Griekse “Tragedie Oresteia” en de Opera “Op Hoop van Zegen”.

Tot slot volgde en voltooide ik de HBO-opleiding Media en Entertainment Management waarbij mijn expertise lag binnen het eventmanagement. Hier heb ik onder andere ervaring opgedaan binnen een familie entertainment bedrijf waarbij ik als productieleider van een familiemusical van Suske en Wiske, productieassistent bij tv-opnames van Jul en Julia en verschillende Sinterklaas evenementen ervaring heb mogen opdoen.